KONTAKT

Projekt

Det nye ejendomsmæglerkontor

Midt i Nyborgs travle handelsgader, næsten med udsigt til havnen, har man siden 1975 kunnet finde Bang og Olufsen butikken på hjørnet af Korsgade og Vestervoldgade.
Den er nu rykket til Odense - og i stedet har Estate indtaget de attraktive lokaler.

Butikken er løbende renoveret med henblik på at drive "lyd-forretning". Den indretning passede ikke helt ind til det, den nu skal bruges til. Den nye indehaver havde brug for en forretning, der fremstod helt up-to-date med nutidens ejendomskontor. De havde brug for et lokale, hvor der ud over forretning med udstilling af ejendomme, også var kontorpladser, mødelokaler og kopirum og ikke mindst et indbydende kundeområde.

Fokus for indehaveren ud over alle de nye funktionelle krav var ligeledes, at den nye æstetik ligeledes skulle fremstå i tråd med det image, de ønskede at udtrykke. Udtrykket skulle matche de farver Estate normalt bruger i markedsføringen. Herudover var det vigtigt at kunne give styringen og det samlede overblik i forhold til udviklingen af den nye butik videre til en fagekspert.

ERHVERV
 • Projekt
  Renovering
 • Status
  Færdigt i 2021
 • Lokalitet
  Nyborg
 • Areal
  130 m2
 • Ydelse
  Ideoplæg. planlægning, byggestyring, interiør
 • LØSNINGEN

  Fra massevis af lydpaneler og mørke gulvtæpper

  Der skulle skabes et helt nyt indtryk i den gamle lydbutik. Der skulle være forskellige aktivitetsområder og omgivelser, der alle skulle være indbydende for kunder som forretningsforbindelser. Der skulle skrælles gamle gulvtæpper væk, mange elinstallationer sløjfes og nye installeres. Samtidig skulle vi få de faste rammer til at spille sammen med alt det nye med fokus på indehaverens ønsker og drømme.

   

  Vi startede med at udtænke en planløsning og et ideoplæg for renoveringen. En grundpille i den nye plan var at få plads til alle nødvendige funktioner. Og efterfølgende at udarbejde et ideoplæg til, hvordan æstetikken ville komme til at spille sammen med disse, i den endelige løsning.

   

  Tidsplanen var knap, og vi fik sat alle håndværkere i gang. Vi var i løbende dialog for at finde de bedste løsninger – sideløbende hermed fik vi bestilt al ny inventar og interiør. Og til allersidst fik vi alle indretningsdetaljer på plads, så det nye kontor kunne åbne, med et brag af en reception.

  Testimonial

  Alle der kommer ind i vores nye forretning, bliver blæs bagover af, hvor godt det er blevet.

   

  Vi har fået det smukkeste ejendomsmæglerkontor i byen.

   

  Flemming Thomsen