KONTAKT

Projekt

Sommerhuset with a view

I 1986 blev dette skønne sommerhus udført - i første række til en skøn udsigt over Kerteminde bugt med byen & marinaen i horisonten.

Familien har nydt godt af sommerhuset de sidste 15 år, og de har hvert år boet hele sommerhalvåret i huset - og haft et dejligt rend af familie og venner. Der har altid været et leben af mennesker ind og ud.

Nu var det tid til at få opdateret sommerresidensen. De mørke træpaneler, vinduer, det slidte gulv og det meget lille køkken, var blevet en udfordring. Der skulle nyt liv ind - og gives plads til endnu mere sommerstemning.

PRIVAT
 • Projekt
  Ombygning, Renovering
 • Status
  Færdigt i 2021
 • Lokalitet
  Kerteminde
 • Areal
  54 M²
 • Ydelse
  Planløsning, tegninger, materialer, interiør
 • LØSNINGEN

  Byd naturen indenfor

  Den vigtigste overskift i vores projekt med at få forvandlet sommerhuset var at få havet og naturen med indenfor.

  Samtidig skulle vi finde nogle løsninger, der kunne laves på et rimeligt budget.

   

  For at skabe plads til familien og alle deres gæster fik vi nedlagt en halvvæg, så køkkenet blev åbnet op. Dette gav både mere plads i køkkenet samt mere plads til et større spisebord. Herudover gav det den lille bonus, at den skønne udsigt over bugten blev tilgængelig i hele huset.
  Vi valgte at få malet træværket lyst samt indført en masse strandfarver i beige, grå og blå. Gæsteværelset blev designet, så der var plads til både overnatning og afslapning.

   

  Sommerhuset er blevet præcis den forlængelse af naturen, familien drømte om.

  Testimonial

  Det var næsten som af opleve fjernsynsudsendelsen, “I hus til halsen”.
  Vi vil næsten sige, at alle fortjener denne mulighed for at få andre øjne på, hvordan tingene kan indrettes på en ny måde.

   

  Stranden og vandet skulle flytte ind i sommerhuset. Vi var enige om, at opdateringerne ikke skulle være luksuriøse, men på det fornuftige niveau. Vi fandt hurtigt ud af, at små ting kan ændre rigtig meget ift. hygge og velvære.

   

  Vi glæder os til at gå i gang med udviklingen af vores sommerhus.

   

  Dagmar & Karsten Gellert