KONTAKT

Projekt

Det fine byhus

På H.C. Andersens Gade - i det gamle centrale Odense kvarter, gemmer sig denne perle af et rækkehus. Det ligger så fint i det stemningsfulde kvarter, der kendetegnes af små rolige veje med kønne træer og fine, historiske ejendomme. Dette helt unikke rækkehus dateres helt tilbage til 1882.

Rækkehuset er løbende renoveret, i takt med tidens trends og med respekt for arkitekturen. Familien, der bor i rækkehuset, syntes dog, at der manglede et bedre flow i huset. Det var svært at være mange mennesker samlet, hvor der samtidig var albuerum til alle. Og hverdagen i huset, føltes ligeledes trang. Inventar i køkken og bad var ikke længere tidssvarende og stod over for en opdatering.

Fokus i familiens ønsker og drømme var at skabe mere plads - få en planløsningen, der gav mening, men også at skabe sammenspil mellem det nye udtryk og de resterende dele af huset.


Privat
 • Projekt
  Ombygning, Indretning
 • Status
  Færdigt i 2021
 • Lokalitet
  Odense
 • Areal
  116 M²
 • Ydelse
  Planløsning, Materialer & Interiør
 • Løsningen

  Et lille køkken og et hus, der var svært at komme rundt i

  I det fine byhus skulle der skabes luft, lys og en planløsning, der gav et meget bedre flow.

  Ved at åbne op mellem det eksisterende køkken og spisestuen, fik vi skabt et større albuerum. Vi fik skabt et bedre lysflow og mere plads til hverdagens opgaver og sammenkomster.
  Vi kiggede ligeledes på den resterende planløsning af stueetagen. Ved at åbne op for nye passager, andre steder i stueetagen, blev resultatet et naturligt flow i bevægelsesretningerne. Vi gjorde det nemt at komme rundt, og at være mange uden at skulle stå på nakken af hinanden.

  Vi fik understreget de lyse farver i de smukt malede gulve og trappeopgang, med lyst inventar og smukke pastelfarver –  iblandet lækre toner af messing.

   

  Badeværelsets plan blev ændret, så alle funktioner nu var mere tilgængelige – og der blev valgt materialer der matchede i farver og udtryk til resterende stueetage.

  Testimonial

  Sikke en forskel det gjorde for vores familie, at have besøg af Line Møller. Den rådgivning, hun gav os i forhold til, hvordan vi kunne løse vores udfordringer med huset, var afgørende for det resultat vi endte op med.

   

  Vores hverdag er blevet nemmere.

   

  Vores hjem gennem 20 år er solgt. Vi går i gang på ny. Nu med et projekt, der kræver en totalombygning, og vi var ikke i tvivl om, at vi skulle have Line med som rådgiver fra starten.

  Maria Kaspersen