KONTAKT

Projekt

70´ er villaen

Midt i et skønt parcelhuskvarter med blandede villaer fra 1960´erne til 1990´erne, ligger denne skønne arkitekttegnede villa.
Villaen er tegnet af arkitekt Ole Saaby og opført i 1970. Den er opført i smukke gule sten, med rødt tegltag og med al træværk i sort.

Da familien overtog ejendommen i 2019, stod den stort set uberørt. Det giver alle muligheder for at bevare originale detaljer og få dem til at spille sammen med 2020'ernes ønsker for funktionalitet og æstetik.

Familiens ønsker, drømme og behov i højsædet, var der fokus på at forvandle små mørke rum til lyse venlige rum. Samtidig var der en planløsning, der ikke var optimal.

PRIVAT
 • PROJEKT
  Ombygning, tilbygning, Indretning
 • STATUS
  Færdigt i 2021
 • LOKALITET
  Kerteminde
 • AREAL
  156 M²
 • YDELSE
  Planløsning, tegninger, materialer, interiør
 • LØSNINGEN

  Fra originale detaljer, der var værd at bevare

  At arbejde med et projekt, hvor originale detaljer har stor betydning for dem, der bygger om, er prisværdigt.

   

  Det har derfor været alfa omega at have fokus rettet på, hvilke detaljer, der understøtter den originale arkitektur.

   

  Vi fik lavet en idéudveksling og udviklet et projekt, der tog højde for sorte døre – vinduer, egetræsgulve og indbygget pejs. Samtidig fik vi udarbejdet en plan for de forskellige rum, ændret dem i størrelse og udformning, så de gav mening for den moderne families dagligdag. To spritnye toiletter – et med bad og et lyst køkken, afskærmet fra spiseafdelingen men alligevel en central del af husets leverum.