KONTAKT

Processen

Det hele starter
med en idé

Med et ønske om forandring – med et fokus på at jeres bygge- og indretningsprojekt skal skabe værdi for jer. I har sikkert en masse idéer, drømme og ønsker til, hvordan jeres hverdag bliver i jeres nye rum og rammer.

 

Hvordan gør vi det til virkelighed?

Se med herunder, hvordan I får styring med jeres projekt.

01.

Idéerne

Første fase i jeres bygge- eller indretningsprojekt, handler om, at der er opstået et behov, en idé eller en drøm om at ændre eksisterende forhold.

Der kan være 100 forskellige idéer i spil eller det kan være svært at finde bare én, der virker som den rigtige.

Første skridt er at få afdækket jeres behov. Det gør vi gennem dialog og sparring. Vi idégenererer og finder en masse inspiration frem. Vi drøfter funktioner, udtryk, arkitektur, design, æstetik, fremtiden samt hvilke muligheder der er i jeres bolig eller i de rum I ønsker at forandre.

02.

Udviklingen

Andet skridt i bygge- og indretningsprojektet,
er at få udviklet et koncept (et "design"), der tilgodeser alle de behov, vi afdækker i første fase.

Første halvdel er et design af hvad jeres projekt kan indeholde: planløsninger, facadetegninger, opstalter - så I har en fast løsning for hvordan funktionaliteten, vil blive. Det funktionelle udtryk.

Den anden halvdel af udviklingen er med fokus på det æstetiske. Hvordan skal det se ud, føles og opleves. Herunder idéoplæg, "mood board", materialevalg, inventarplaner, interiørplaner mv.

I udviklingsfasen er det ligeledes en god idé at arbejde med budgetrammer samt budget for det samlede projekt.

03.

Planlægningen

Et godt resultat kommer af en god planlægning. Hvordan skal planlægningen af jeres projekt være og hvad kræver projektet for at kunne blive gennemført?

Kræver det byggetilladelse, særlige tilladelser, skal der laves udbudsmateriale, indhentning af tilbud fra håndværkere eller andre rådgivere. Indhentning af priser på byggematerialer, inventar og interiør mv.

Her lægges også en tidsplan og arbejdsprocesser defineres

Vi løser det hele sammen med jer.

04.

Udførelsen

Når alle valg er taget og projektet er planlagt skal det udføres.

Her skal der være styr på hvem der udfører opgaver, hvem der styrer projektet og sikrer at I kommer godt i mål (jer selv eller en rådgiver).


Ready, set, go - nu skal drømmen skabes

05.

Færdigt projekt

Med en sikker proces er I kommet godt i mål, og nu når projektet er færdigt kan I læne jer tilbage og nyde resultatet

Muligheder

Hvilket projekt
skal I i gang med?

MØLLER INDRETNING står klar til at hjælpe jer i mål, med jeres projekt. Vi har fokus på jeres drømme, ønsker og behov – og vi kobler dem med nye muligheder, ideer og fokus rettet mod noget som er funktionelt, æstetisk flot og lige jer. Kontakt os gerne, så drøfter vi jeres projekt.

Kontakt

01

Inspiration

02

Renovering

03

Ombygning

04

Tilbygning

05

Indretning

06

Nybygning

TESTIMONIAL

For det første var Line et meget rart- og vidende væsen.
Derudover har hun rigtigt meget at byde ind med. Det fortalte hun på en god og saglig måde, så vi absolut ikke følte, at det var en kritik af vores indretning, men tvært imod en masse gode forslag til forbedringer og forfining.
Vi blev helt vildt inspirerede.

Carsten Gellert

Kerteminde

TESTIMONIAL

Det er blevet bedre, end jeg havde håbet var muligt.
Tak for samarbejdet, det har været både trygt og enormt lærerigt

Thomas Jonasen

Ejby

TESTIMONIAL

Du har tryllet med de eksisterende ting, skabt et flow og et harmonisk udtryk i vores hjem - det glæder mig. Du har givet mig stof til eftertanke, om videre projekter i vores hjem (jeg har suget viden til mig).

Af hjertet tak for dit besøg

Carina Segnitz

Kerteminde