KONTAKT

Værd at vide

Vi er med fra starten

..og vi står gerne klar til at hjælpe jer helt i mål med jeres ombygning, nybygning, renovering eller indretningsprojekt.

 

Vi ønsker, at I er en aktiv del af processen – så vi finder de helt rigtige løsninger, til jeres behov.

 

I MØLLER INDRETNING tænker vi innovativt og kombinerer det altid med respekt for nuværende arkitektur og stil. Vi elsker at skabe den helt perfekte bolig, der skaber værdi for jer.

 

Sammen gør vi jeres ønsker og drømme til virkelighed.

Møller indretning

Indretningsarkitekt Line Møller

Jeg lever for indretning, rumdesign og renovering med fokus på funktionelle og æstetiske løsninger.

Jeg forvandler eksisterende planløsninger, indretninger og funktioner, så de tilpasses jeres behov, ønsker og visioner.

 

Mit fokus ligger i respekten for stilen og arkitekturen i de enkelte rum, men det vigtigste i mit arbejde er jer.

 

Jeg er drevet af min passion for funktionel indretning og æstetik, men arbejdet som indretningsarkitekt giver mig også mulighed for at dyrke min anden passion: mennesker og jeres sammenspil med de rum I lever i.

 

Kommunikation er altafgørende, når et indretningsprojekt skal løses til alles tilfredshed, der er mange ender der skal nå sammen.
Jeg har derfor allieret mig med adskillelige fageksperter, hvilket for jer betyder, at jeg kan stå for kommunikationen og koordineringen med disse, samt har mulighed for at inddrage deres ekspertise, hvor det kræves til netop jeres projekt.

 

 

PROCESSEN

Sådan kommer I videre

Det vigtigste for os er, at jeres drømme og visioner kan blive til virkelighed. For at sikre det, har vi en stærk proces, der giver plads til drømme, kreativitet og nye løsninger – og samtidigt holder projektet på sporet.

LÆS MERE